Dieses Angebot ist abgelaufen.Dieses Angebot ist abgelaufen.
Verkäufer hat keine Bilder hochgeladen Verkäufer hat keine Bilder hochgeladen

4 Buildings Nea Kallikratia Greece total area of ​​1.300sqm, 1st - 2nd floor, built in 1974 and 1996, in a very good condition, a complex of 28 apartments, 30km from Thessaloniki, 30m from the sea. On a plot of 6 acres, four two-storey buildings, each with two levels, 28 apartments each, with a proportion of 4 apartments of 45-50 sq.m., have been built on the beach of Nea Kallikratia. per floor. and the possibility of building 8 apartments on the ground floor. It has parking, landscaped gardens, paved corridors, playgrounds and a playground. . It has a drilling license 180 meters deep, fenced sanctuary, safe, in a residential area. 20 km from Macedonia Airport. .30 meters from the sea with organized beach, it borders with a municipal parking lot with 60 seats. Public transport from TAS (No. 69 B / IKEA) buses and from public transport.
need renovation

Contact Information Broker
Mrs. Maria
00306907645222